top of page
Stream-9367_edited_edited.jpg

livestream

Tarjoan ratkaisut etätilaisuuksien, webinaarien, livekeikkojen ja virtuaalitapahtumien toteuttamiseen!

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia
palveluita etsit!

Livestriimaus Kouvola, Kymenlaakso

striimaus eli livestream

Yksinkertasimmillaan kuka tahansa voi striimata älypuhelimellaan vaikka Facebookiin, tämä kuitenkin usein johtaa vaihtelevaan kuvanlaatuun ja vielä häiritsevämpään asiaan - meluisaan tai epäselkeään ääneen.

Ratkaise nämä ongelmat ulkoistamalla lähetyksen toteutus ja voit keskittyä sisältöön! Tarjolla on perus paketti simppeleihin lähetyksiin sekä laaja paketti vaativampiinkin tilanteisiin. Striimauspisteen mukana kulkee myös oma internet-yhteys, joten lähetyspaikka voidaan perustaa käytännössä minne tahansa!

kerro millaisia palveluita etsit

Pyydä tarjousta!

Hinta alk. 890,00€+ alv

keskity olennaiseen!

Huolehdin lähetyksen teknisestä suunnittelusta, valmistelusta ja toteutuksesta, jotta teidän ei tarvitse kuin keskittyä itse sisältöön!

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia palveluita kaipaat!

Minne?

Suora lähetys voidaan toteuttaa periaatessa minne tahansa. Kaikille näkyvä livestream voidaan tehdä asiakkaan hallinoimalle sivulle tai esimerkiksi Youtube-kanavalle. Kun halutaan rajata lähetys tietyille katsojille ja osallistaa heitä striimiin chatilla, onnistuu tämä Teamsin/Zoomin välityksellä.

Mistä?

Lähetys tehdään sieltä missä tapahtuu! Useimmiten asiakas tarjoaa tilat, mutta lähetys voidaan toteuttaa myös vuokratiloista - kuten studiosta.

Jäikö kysyttävää? Minut tavoittaa sähköpostilla info@juusokenttala.com tai puhelimitse 045 1135 327

Logo 4.png

JUUSO KENTTÄLÄ

VALOKUVAUS & VIDEOTUOTANNOT

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page