häävideot

Elokuvamainen häävideo on moderni tapa taltioida koko hääpäivä lyhyeen koosteeseen, josta tunnelma välittyy vielä vuosienkin päästä!

Häävideo, Kouvola, Kymenlaakso

elokuvamainen häävideo

Häävideo tuodaan eloon päivän aikana taltioidulla äänimaailmalla sekä taustamusiikilla. Hinta sisältää suunnittelupalaverin, 6 tuntia kuvausaikaa ja videoeditoinnin (sekä 24% ALV). Ylimeneviltä tunneilta laskutan 100€/h.

Varaa hääkuvaus!

Hinta alk. 1 780,00€ (sis. 24% alv)

tahdotteko kenties taltioida vain osan hääpäivästä?

Toteutan myös esimerkiksi vain vihkimistilaisuuden taltioinnin monikamera-tekniikalla. Tällöin videota voidaan halutessanne leikata lyhyemmäksi. Video voidaan toimittaa myös leikkaamattomana.

Kysy lisää!

saammeko esittää toiveita videon suhteen?

Jos teillä on erityistoiveita, muistakaa esittää ne ennen hääpäivää! Pyrin ottamaan toiveet mahdollisimman hyvin huomioon, mutta muistakaa että videon tekeminen on luova prosessi ja jokaisella hääkuvaajalla on oma tyylinsä! Pyrkikää siis valitsemaan häihinne sellainen kuvaaja, jonka visuaalisesta ilmeestä ja tarinankerronnasta pidätte. Luottakaa kuvaajaan - olemmehan me ammattilaisia!

entä jos jokin videossa
häiritsee meitä?

Minulle on tärkeää, että pidätte lopputuloksesta! Mikäli jokin ei miellytä valmiissa videossa, hääparilla on mahdollisuus toivoa muutoksia videoon ensimmäisen koevedoksen toimituksen yhteydessä veloituksetta!

mutta entä..?

Jäikö kysyttävää? Minut tavoittaa sähköpostilla info@juusokenttala.com tai puhelimitse 045 1135 327

Logo 4.png

JUUSO KENTTÄLÄ

VALOKUVAUS & VIDEOTUOTANNOT

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube